Subscribe to atixima
Subscribe to atixima
Αναρτήθηκε από atixima

Αγαπητοί συνοδηγοί,
Την Παρασκευή 23-5-2008, γύρω στις 09:30 σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στις οδούς Μακρυγιάννη και Κουμουνδούρου στην περιοχή Ρέντη (παλαιά Αγίας Άννας με κατεύθυνση προς το ποτάμι) σκοτώθηκε ο αδερφός μου ο οποίος οδηγούσε μηχανή Yamaha XT 650 CC χρώματος μπλε.
Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε εκσφενδονίστηκε στην πορεία νταλίκας η οποία πέρασε από πάνω του σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη εκείνη τη μέρα από την τροχαία.
Από αυτό το ατύχημα έμειναν δύο ανήλικα παιδιά 5 και 2 ετών ορφανά και γυναίκα χήρα που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 30.
Η οικογένεια αυτή θα πρέπει να επιβιώσει και έχει ανάγκη από την εξασφάλιση ό,τι αποζημίωσης μπορεί να λάβει από αυτό το τροχαίο. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να φωτιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα και πώς εκσφενδονίστηκε ο αδερφός μου στην πορεία του φορτηγού ώστε να καθοριστούν οι υπαιτιότητες. Στο δρόμο αυτό και στο σημείο που έγινε το ατύχημα υπάρχουν εμπόδια που μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες ατυχήματος και τουλάχιστον άλλοι δύο συνάνθρωποί μας έχουν σκοτωθεί σε αυτό το σημείο.
Γι' αυτό παρακαλώ όποιον μπορεί να δώσει πληροφορίες για το ατύχημα να επικοινωνήσει με την οικογένειά μας στο mail trohaio@gmail.com ή στον αριθμό κινητού 6947646921
Και μόνο να προωθήσετε το mail αυτό σε συλλόγους και forum που ασχολούνται με το αυτοκίνητο και τις μοτοσυκλέτες θα ήταν τεράστια βοήθεια.


2008_,Μάιος 2008_,

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Ταξινομήσεις

Open all | Close all

Aσε και εσυ το μηνυμα σου.